Instructie DVD

Op deze één uur durende instructie DVD wordt door beide instructeurs een trailertraining met 2 verschillende paarden gedemonstreerd en uitgebreid toegelicht. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je je paard op een veilige en succesvolle manier duurzaam kan leren laden, uitladen, netjes kan laten wachten zodat je rustig de trailer kan afsluiten en het paard verantwoord kan vervoeren.

 

Trailerproblemen ontstaan vaak uit een gebrek aan controle over je paard, of doordat het paard een negatieve associatie heeft met de trailer. Daarom draait het bij Trailerladen.com om de omgangsvorm met je paard. Wanneer deze bewuster en duidelijker is, is de weg naar succesvol trailerladen geen probleem meer.

 

 

Je kunt de instructie DVD “Veilig en succesvol trailerladen” bestellen door een email te sturen naar info@trailerladen.com.

Zet hier in je naam en het adres waar de DVD naar toe gestuurd moet worden. Vervolgens ontvang je een bevestiging van de bestelling en een factuur per email. Zodra de factuur is overgemaakt wordt de DVD toegestuurd.


 

kosten: €30,- (excl. verzendkosten á €2,50)