Trailerladen is opgericht en wordt geleid door:

 Janneke Buddendijk (1977)

Janneke Buddendijk, senior instructeur Trailerladen.com en gedragscoach voor paard en ruiter bij Opleidingsinstituut Eén met je paard.
Janneke is bekend om haar kundigheid, betrokkenheid en brede ervaring met zowel paard als ruiter.

Paarden spelen al gedurende haar hele leven een grote rol. Ooit fietste ze iedere ochtend vroeg , nog voordat school begon, naar haar pony om deze te verzorgen. Daar begon haar reis met de paarden.

Janneke heeft ruime ervaring opgedaan met verschillende disciplines. Ze is breed geschoold.
'Janneke raakte gefascineerd door de natuurlijke omgang met paarden. Daarbij voelt ze zich thuis. De omgang en training met paarden is voor ons beiden een praktische en ook emotionele verrijking geweest. We leren nog steeds van elkaar!'

Juist omdat ze zelf voor vele uitdagingen heeft gestaan met haar eigen paarden, weet ze hoe het voelt als de balans weg is. Zij weet dat iedereen die met paarden werkt tegen problemen aan kan lopen. Haar reis met de paarden is soms een zoektocht geweest. Met vallen en opstaan. Het maakt haar een goede leermeester.

Telkens opnieuw beseft Janneke dat een probleem nooit op zichzelf staat. De verbinding tussen paard en ruiter is bepalend voor het welzijn van beiden. Ook voeding en huisvesting zijn van essentieel belang. Problemen worden holistisch, vanuit het geheel, bekeken en opgelost. Of het nu om het paard gaat of om de ruiter. Door naar alle facetten van een probleem te kijken, komt de werkelijke oorzaak van het probleem naar boven. Van daaruit kan opnieuw groei ontstaan. Groei in balans, plezier en samen zijn.

Loop jij tegen problemen aan? Janneke kijkt graag met je mee. Vanuit haar hulpbronnen zet ze jou en je paard weer in jullie kracht.
Vanaf oktober zal Janneke geen sessies meer geven.

 

 Sarina van Gul (1975)

 

Sarina van Gul, junior instructeur Trailerladen.com.
Het paardenvirus heeft er altijd in gezeten, als klein kind hielden haar ouders haar wakker onderweg in de auto met “Kijk, daar staat een paard”. Vanaf haar kindertijd heeft Sarina altijd een eigen pony gehad. Rijden is altijd recreatief gebleven en de pony’s zijn nooit verruild voor paarden.

Sarina heeft zelf veel verschillende pony’s in eigendom gehad en getraind. Daardoor heeft ze veel ervaring opgedaan met verschillende types en karakters. Als sinds de jaren 90 is ze actief in het natuurlijk omgaan met paarden. Ze heeft deelgenomen aan clinics en lessen gehad van verschillende (internationale) instructeurs. 
Op dit moment traint ze enkele Haflingers en een Rocky Mountain Horse.

Naast haar werk bij Trailerladen.com is Sarina ook praktijkdocent aan een VMBO-groenschool. De soms complexe situaties met paarden uiteen rafelen en eenvoudig uitleggen is een van haar sterke punten. Stapsgewijs werken, een duidelijke, geduldige uitleg en het creëren van wederzijds respect zijn speerpunten bij haar manier van omgaan en werken met paarden. 

 

Trailerladen.com: dé duidelijke en stapsgewijze trailerladen-methode!