1. Krijgen jullie alle paarden geladen? Ja, het eerste paard wat wij niet de trailer op krijgen moet nog komen ;-)
  2. Hoeveel paarden hebben jullie al succesvol geladen? Wij hebben tussen de 300 en 400 eigenaren met hun paarden weer veilig en succesvol leren laden en vervoeren.
  3. Kan ik ook 1 losse sessie doen? Ja dat kan, je kunt dan van daaruit kijken wat er eventueel nog meer nodig is.
  4. Mijn paard heeft een trailer trauma, is deze training dan geschikt? Jazeker! De opbouw is zeer geschikt voor een paard met een trauma.
  5. Ik moet volgende week op concours, kunnen jullie mijn paard laden? Wij kiezen ervoor om de eigenaar de methode aan te leren zodat deze zijn paard kan laden op het moment wanneer dat het nodig is. Wij doen geen ‘quickfix’.
  6. Op wat voor een termijn kan ik bij jullie terecht? We begrijpen dat als je contact met ons opneemt ook graag snel weer op pad wilt. We zorgen dat we de eerste sessie al binnen één of twee weken kunnen plannen.
  7. Wat als ik de training heb doorlopen en mijn paard begint na een half jaar toch weer te sputteren? Dan neem je contact met ons op en coachen we je op afstand er weer doorheen.
  8. Mijn paard gaat er wel op maar vliegt eraf als we willen afsluiten, is deze methode dan toereikend? Jazeker, je probleem zit dan in oefening 3 (blijven wachten). We zullen dan de training daar starten waar de uitdaging ligt.
  9. Komen jullie op locatie want ik kan mijn paard niet meer vervoeren? Ja uiteraard komen wij op locatie, we vragen een kilometer vergoeding van €0,30 p/km.
  10. Ik zou graag eerst meer willen weten voordat ik investeer in een trailerladen pakket. Dat kan, we maken graag telefonisch kennis en bespreken dan het probleem. Ook is het mogelijk eerst een online masterclass veilig trailerladen (€25) te volgen.